Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Patrykos2

oddam za darmo gry do ps3

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe gdzie jest haczyk? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe gdzie jest haczyk? ;)

Autor tematu pokocha odbierającego gry. Dwa razy. Raz od tyłu :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem ze sprzedającym na GG 1 czerwca 2011 około godziny 15:30. Spytałem się czy gry zostały już kupione on napisał "jeden chcial ale zrezygnowal a ja niebede czekal kto pirewrszy ten lepszy". Więc postanowiłem zagadać na PW do @busterje bo już rezerwował. Napisał mi, że kasę za gry już wpłacił. Powiedziałem to sprzedawcy a on odpisał cytat (cenzura): "ku*wa bo tamten chcial ale anulowal przelew!!" Tak więc z zachowania sprzedającego i rozmowy z @busterje każdy wywnioskuje swoje. Jak zwykle kontakt się urwał (co za zbieg okoliczności).

Jakby ktoś chciał mam archiwum rozmów.

@michi93 busterje twierdzi, że sprzedający potwierdził zaksięgowanie pieniędzy na swoim koncie.

@tiptop1 Dobrze gada, polać mu! Wpiszcie się poniżej Ci którzy wpłacili już kasę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie mnie to darmo... Bogacz jakich ino rozdaje! :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś jest głupi i nie wie, że nic za darmo nawet w morde nie dostanie to ma. Dobry temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze napiszcie panowie ilu z was juz przelalo pieniazki za wysylke ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moze napiszcie panowie ilu z was juz przelalo pieniazki za wysylke ?

Też jestem ciekaw ile osób jest w plecy 10zł :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hah grosz do grosza a będzie kokosza, nie powiem ciekawy pomysł :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pcf ktoś chciał kupić konto z dużą ilością postów. :lol2:

Istna ewolucja oszustów. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie znać jak się sytuacja potoczyła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może ja odbiore osobiście;> pracuje w Koszalinie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu nie, o 10zł to chyba nikt nie będzie na policję szedł (chociaż ja bym poszedł - dla zasady), a jak ktoś już wcześniej napisał:

Hah grosz do grosza a będzie kokosza

:E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oddam za darmo ps3 i TV Led 50 cali bo są nic nie warte.

Proszę tylko o wplatę 100zl za wysyłkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oddam za darmo ps3 i TV Led 50 cali bo są nic nie warte.

Proszę tylko o wplatę 100zl za wysyłkę

Ja to samo... Idę do klasztoru, a tam dobra doczesne nie są mi potrzebne. Oddam kompa w dobre ręce, wezmę co łaska :DD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak narazie tak jak można było się spodziewać.

Cisza w eterze ;D czekam na dalszy rozwój sytuacji.

Ale robić przekręt na 20zł to trzeba by było być no ... :E

Trzeba być "PRO" :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się z niego śmiejecie, a ja się śmieję z tych, co to się rzucili na te gry jak na darmowy papier toaletowy. Jak jest w ogłoszeniu "za darmo" to niektórzy nawet g****o w torebce wezmą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale spamowisko. Bardzo ładnie Panowie, bardzo ładnie ;-).

Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...