Chciałem na argumenty, konkretnie o programie konfy, to zostałem nazwany komuchem i wszystkie moje argumenty zostały sprowadzone do "nie rozumiesz, nie znasz się, za głupi jesteś, to są twoje projekcje" 🤷♂️
No to w takiej sytuacji dalsza dyskusja na argumenty staje się bez sensu, bo dyskusja jest jednostronna, co potem i tak zostało mi zarzucone że dyskutuję sam ze sobą no a z kim mam dyskutować jak ze współrozmówcą tutaj po prostu się nie da, bo w większości nie rozumie czym jest merytoryczna dyskusja?
Nawet na gadanie o tym że PiS i PO może tworzyć koalicję, bo już kiedyś tworzyli jak przypomnę jak AWS i UW się rozpadło, co w wyniku tego powstało i jak partie centroprawicowe poszły w odmienne skrajności zostanę na 99% sponiewierany, olany, albo zbyty czymś w rodzaju "ja wiem lepiej, bo oni już kiedyś", ale to kiedyś było 20-30 lat temu i różnice są. No ale podejście typowo polackie, że jak z kimś różnisz się podejściem w pracy, to poza pracą jako człowieka też masz go nienawidzić.
Więc nie dziw się że ludzie albo przestają dyskutować, co sobie niektórzy odbierają jako "wygraną", albo dyskusja schodzi na gównoburzę i obrzucanie się błotem.
AMD Ryzen 8000 (Zen 5) może być gotowy na Microsoft Next Valley (Windows 12) Plotki sugerują, że Microsoft może uczynić koprocesor Pluton obowiązkowym wymogiem systemowym w systemie operacyjnym nowej generacji. Ale to nie powinno być problemem dla Ryzen 8000, ponieważ AMD używa Plutona od serii 6000.
Landing 2024, AMD Ryzen 8000 (Zen 5) może być gotowy na Microsoft Next Valley (Windows 12)
Masz na myśli absorbcję energii 215J ? - no tak, nie jest to rewelacja (Lestar 2005 ma 900J, 2001A 1800J i ten APC 1800J)
Ten APC faktycznie wygląda super. W sumie tylko do jednej rzeczy mogę się przyczepić w tym APC - przy cenie ~200zł obciążalność typowe 2300W, a nie wypasione 3680W. Poza tym super. ... aha, nie wczytywałem się jaka jest obciążalność pojedynczego gniazda, bo tutaj producenci listw też pułapki na nas użytkowników zastawiają.
Przy Lestar 2001A widzę obciążalność pojedynczego gniazda 460W 🙁
Przy Lestar LFT2005 też 460W 🙁
ACAR F5 PRO - brak info - jeszcze gorzej ☹️
APC PMH63VT-FR też się nie chwali ile jedno gniazdo wytrzymuje 😠