Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.10.2024 o 14:09, Keken napisał:

panie boziu żeby Kamala i Rafałek wygrali wybory.

W dniu 29.10.2024 o 16:20, kubikolos napisał:

Allahu spraw by było odwrotnie xD

Dzięki Allahu, połowa planu wykonana xD

Ostatnia wielka impreza w politycznym pclabie po nokaucie w USA :biggrinparty: :finger:

Prawdopodobnie wygrana też w popular vote - całkowity nokaut demokratów :lol2:

Życzę wszystkim dobrego dnia i długiego delektowania się trzaskami w mediach i na forach :finger:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.10.2024 o 14:39, forfun napisał:

Nie ma alternatywy, bo polskie fora technologiczne upadły. Zostają komentarze pod filmami naszych wspaniałych youtuberów ;). Szkoda, bo to kawałek historii. Widać nie ma chętnego do zakupu?

Żaden użytkownik raczej nie dostałby nawet takiego kredytu na kwotę, którą chciałby RASP. Wątpię że to 100k byłoby realne, taka transakcja dla tak dużej korporacji to tylko marnowanie czasu na formalności. Żadna firma, korpo ani tymbardziej instytucja raczej nie będą zainteresowane forum, które upadnie po zlikwidowaniu off topu politycznego :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amerykanie nie popisali się mądrością i zrobili psikusa :E. Wybór Trumpa stanowi złą wiadomość dla naszego kraju. Złoty poleci na pysk, obecnie znów wrócił do poziomu ponad 4 zł za dolara i na taki poziom zawędruje na dłuższy czas, Ukraina będzie zmuszona do zakończenia wojny o swoją przyszłość oraz zawarcia pokoju na warunkach Putina i FSB, którzy trzymają łapę na Rosji. Nie wierzę, żeby to stało się w jeden dzień po objęciu urzędu w styczniu, natomiast wierzę, że w ciągu niemal całego 2025 roku Trump i jego ludzie to zrobią. A to będzie oznaczać, że u nas będzie przyklepany powrót do obowiązkowej służby wojskowej od 2026 roku. Trzeba będzie uszanować wybór Amerykanów, nawet jeśli nie okazał się mądry.

Najważniejsze będzie to, żeby w maju przyszłego roku samemu nie zrobić psikusa, wybierając następnego z PiS-u na rezydenta, bo inaczej będzie już serio tragicznie. Taka jest polska racja stanu, żeby wygrał te prezydenckie wybory ktoś, kto nie będzie blokował działań aktualnego rządu i sprawił, że najważniejsze obietnice dane Polkom i Polakom zostaną dowiedzione do 2027 roku.

Inaczej mówiąc, trzeba powtórzyć to, co się zdarzyło 15 października 2023 roku i bez dyskusji oraz beznadziejnych wymówek. Nie można tej sprawy spierdzielić, trzeba pójść zagłosować choćby po nas potop jak to robi PiS-owski elektorat na spółę z Konfiarskim elektoratem. Trzeba tego się w końcu nauczyć, a nie narzekać, że nie ma tego, nie ma tamtego. Nie ma, bo w dużej mierze jedna osoba robi co może, żeby do tego nie doszło, a taką osobą jest obecny rezydent w pałacu.

• Confused 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten który głosował na pis i zapewnił im całą władzę poucza amerykanów i teraz nas żebyśmy znowu przekazali całą władzę jednej partii xD

Niestety tacy jak Spl nigdy się nie nauczą, zawsze będą popełniać te same błędy pod inną chorągiewką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal będziesz popełniać te same błędy wybierając tylko i wyłącznie Konfedrację. Pewnego dnia dopiero zobaczysz fatalne konsekwencje swoich wyborów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety. Obecnie wybierając konfederację z ogromnym prawdopodobieństwem wybierasz PiS. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybór na Konfę od samego początku = wybór na PiS albo wybór na coś jeszcze gorszego i tego ten elektorat nie potrafi zrozumieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 5.11.2024 o 08:21, Camis napisał:

Ale się zesrałeś :rotfl:, siedzimy już na innym forum i nadal Jezus PAN i konfedorosje! :szczerbaty:

Ależ skowyt antypolskiego owczarka zacny... Ty tam nikim jesteś i będziesz. Terapie sobie szykuj, bo twoich niemieckich wypocin to może przeczyta z 1%, i to jeszcze zostałeś wydymany przez swoich pracodawców z Niemiec jest arcyzacne. Skończył się wybieg owczarków niemieckich, moderator już Ci nie pomoże jak zaplaczesz stfuu :szczerbaty:

Edytowane przez Redar
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty również jesteś nikim tak szczerze.

Widać doskonale jak się odnosisz do innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja szanownemu gronu wierszem...

Miłości widać nadal czar,
choć gotuje się smoły gar.
W politycznym ciągle wojna,
atmosfera niespokojna.
Chyba będzie tak już wszędzie,
chlew był tutaj, tam też będzie.

:D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze tak zapytam.. Wiekszość działów nie działa.. tu można wejsc.. Co sie dzieje z forum? przyblizy ktos?  Mamy jakies nastepstwo? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum zaliczy zgon wraz z końcem listopada. Większość z nas przeniosła się na forum ITHardware, więc jeśli chcesz, zapraszam.

https://forum.ithardware.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.11.2024 o 03:03, Redar napisał:

W końcu zamykają ten pro Peowski burdel i to jeszcze przez samych Niemców zostaliście wydymani, z naczelnym antypolskim trolem Camis od musztardy ostrej :szczerbaty: 

Gdzie wy teraz swój placz na Pisiorow i inne prawicowe partie będziecie wylewać, na wp chyba jedenynie w dziale komentarze :szczerbaty:... Sfuu na was pamiętajcie lewackie ... wszystko po czasie wraca... Masowe terapie u psychologów chyba się posypią :szczerbaty:

Dopiero teraz zauważyłem taką "perełkę". Mam nawet pewne podejrzenia kim jest ta osoba na forum ithardware, bo padają pewne słowa klucz(lewackie i jego odmiany) i używanie pewnych emotikonek ;). Tam pozwalają mu na razie "używać sobie".

btw. widzieliście kto powrócił? Człowiek z nickiem zaczynającym się na "m", który tutaj był wielokrotnie banowany, aż dostał perm bana za multikonta i nie mówię o Odinie :D. Ładnie się też przywitał z nowym forum. Będzie się działo.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://www.youtube.com/watch?v=6wIL4HA9888

10 godzin temu, forfun napisał:

btw. widzieliście kto powrócił? Człowiek z nickiem zaczynającym się na "m", który tutaj był wielokrotnie banowany, aż dostał perm bana za multikonta i nie mówię o Odinie :D. Ładnie się też przywitał z nowym forum. Będzie się działo.

Z nimi tutaj nie został zrobiony porządek, a oni również się przenieśli do forum ITH i robią tam to samo, co tutaj, taki jest oto skutek nie zrobienia z nimi porządku. Tymczasem na ITH moderacja od razu zapowiedziała, że nie będą w tym kierunku cokolwiek robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ITH podobna wolność słowa jak na X/Twitterze. No cóż, trzeba będzie po prostu listę ignorowanych wydłużyć :) 

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zobaczyłem, że forum idzie na przemiał, postanowiłem więc zaglądnąć do offu politycznego, na który straciłem dziesiątki godzin :P Ktoś tu jeszcze mnie pamięta? ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Olafo napisał:

Dzisiaj zobaczyłem, że forum idzie na przemiał, postanowiłem więc zaglądnąć do offu politycznego, na który straciłem dziesiątki godzin :P Ktoś tu jeszcze mnie pamięta? ;) 

Widziałem Cię w telewizji z gaśnicą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Olafo napisał:

Starzy z pewnością tak, ale ja Cię coś słabo kojarzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Olafo napisał:

JA :)

https://forum.ithardware.pl/ Tam też jest polityczny :thumb:

Już jest sporo znanych starych nicków (a będzie jeszcze więcej), będziesz pan zadowolony, polecam RyszardGTS :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi