Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

dawidoxx

Diablo 4 PC, PS5, XBOX

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny smaczek, jak gra podświetla klawiaturę na krwisto czerwony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko podświetla ale też błyska jak wypadnie legenda i miga kiedy masz mało hp.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby serwery pierwszy raz dead czy tylko u mnie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, ditmd napisał:

Fajny smaczek, jak gra podświetla klawiaturę na krwisto czerwony.

Na jakich klawach to działa? Btw. mnie tez wywalilo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia, ja mam to na mojej od Corsaira.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam corsaira, ale to chyba trzeba mieć appke zainstalowaną jak mniemam. Bo ją wywaliłem. Fajny bajer, nie powiem. Nie mam jak sprawdzić, niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwery padły godzinę temu, kto da więcej? :E :E :E

image.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zmieniłem zdanie i w końcu dzisiaj kupiłem sobie Diabeła wieczorem, ściągnąłem, pograłem może z półtorej godziny i serwery padły :E

mNTpet5.png

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na czas pracy przy serwerach zredukowali ilość dostępnych instancji przez co kolejka jest i będzie raczej długa w najbliższym czasie. W sumie to pierwsza taka awaria od czasu(wcześniejszej) premiery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze niedawno jak włączałem i wyłączałem pojawiły mi się z 3 razy kolejki po 7-10minut, a i tak po dojściu do zera wyskakiwał błąd :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mowie odpalę sobie gierkę na pół godziny przed snem.. No to niezły strzał w pysk... 1200 min czekania w kolejce :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 10 minut miałem ponad 1000minut, teraz już 22 minuty, ale pewnie dojdzie do zera i wyskoczy błąd tak samo jak i poprzednimi razy :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno serwery właśnie wstały. 7 minut kolejka u mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zaraz się okaże, w chwilę u mnie spadło z 22 do już 4minut :E

Edit. Poszło :D No to jeszcze trochę może pogram.

Edytowane przez lukadd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brainq#2137 dodawajcie mnie do znajomych bo juz w 3 akcie mam problemy z bossem a gram czarodziejem(WT2).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na razie nie miałem problemów, gram Czarką, WT1, skończony 2akt. 34lvl. Boss drugiego aktu to easy, bardzo easy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi Czarką na WT2 sporo krwi napsuł jedynie boss w 4 akcie. Tak to przeszło bez problemów, Teraz gram na WT3 i szukam itemów bo mój dmg jest daremny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Walker1982 napisał:

Mi Czarką na WT2 sporo krwi napsuł jedynie boss w 4 akcie. Tak to przeszło bez problemów, Teraz gram na WT3 i szukam itemów bo mój dmg jest daremny :)

Jak brakuje dmg to oprócz itemów spróbuj dopracować pasywki. Fajnie się stackują :). Tak samo glify na paragonie. 

Gram arclash+chain i też wydawało mi się że dmg coś spada z biegiem lvla, to mam legende z +60% basic attack speed oraz afixy z 10-20% basic dmg i jest róznica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, lukadd napisał:

Ja zmieniłem zdanie i w końcu dzisiaj kupiłem sobie Diabeła wieczorem, ściągnąłem, pograłem może z półtorej godziny i serwery padły :E

No to zes panie narobil. Odinstaluj szybciutko bo popsules nam :E

• Haha 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, lukadd napisał:

No i byłeś tym jednym graczem ponad limit serwerów :E.

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blizzard dal nam pospac w koncu :E

Przy okazji sie zmobilizowalem, zeby w koncu sciagnac te 85gb na lapka, wiec dzisiaj po pracy przesiadka z ps5.
Stety niestety > Coraz wiecej tych crashy na ps5 bylo ostatnio, nie wiem czy nie bylo to spowodowane obciazeniem serverow, bo na EA bylo duzo lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 lvl, a dopiero 2 akt skończyłem :D Muszę zmienić styl gry, tj. przestać czyści mapę jak szalony. Trzeba dokończyć fabułę, ale kuszą te dodatkowe punkty umiejętności i zwiększona liczba flasków leczniczych za dodatkowe aktywności.

Swoją drogą jestem ciekaw sezonów, bo nie wyobrażam sobie takiego czyszczenia mapy co 3 miesiące...chyba będę musiał robotę zmienić albo wygrać kilka baniek w Eurojackpot i olać całkowicie pracę ;)  Dobrze, że nie trzeba będzie - jeśli dobrze rozumiem - przechodzić kampanii w każdym sezonie pod warunkiem, że się ją raz zaliczy w wersji "non-season".

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi