Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

dawidoxx

Diablo 4 PC, PS5, XBOX

Rekomendowane odpowiedzi

Te obrażenia to mnie rozwalają -  42mld DMG. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wciąż daleko od licz z D3 gdzie były tryliony :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobiłem do 82 level i trochę motywacji braknie, wbijanie do 70 idzie mega szybko, ale później jest spore spowolnienie. 

W sumie chciałbym robić pity bo mogę (ND klepię 52 lvl) ale muszę wbić glify, więc ND trzeba. Ale ND mnie nudzą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pity mnie już wkur*. Czyszczę je w 3 min, dochodzę do bossa i ten rozwala mnie na strzała. Taka sama zrąbana mechanika jak z Echo Lilith.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje Ci itemow w takim razie. Wszystkie pity są do zrobienia. Chyba że grasz klasa i buildem na F tier. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nie brakuje. Mam wszystko co potrzeba, Tam jest tka mechanika, że bez względu na to co masz na sobie giniesz na strzała od "cieni"  Grałeś już?

Masz tu wątek z Reddita, bo najwidoczniej nie grałeś:

Edytowane przez Jaycob
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Aha. Czyli wudijo jest ponad człowiekiem i "normalnie" czyści to na Rogue :E Kiedy Rogue jest na A tier jeśli chodzi o pushing. 

Edytowane przez TheMr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Jaycob napisał:

Taka sama zrąbana mechanika jak z Echo Lilith.

Chyba zazdrościli Lost Ark :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
33 minuty temu, TheMr. napisał:

Aha. Czyli wudijo jest ponad człowiekiem i "normalnie" czyści to na Rogue :E Kiedy Rogue jest na A tier jeśli chodzi o pushing. 

I co z tego? Problemu nie ma, bo jakiś no-life 24/h Diablo czyści? :E   Zagraj sam mele postacią i sam się przekonasz.  Też czyściłem Necro 45 tier Pit, ale latałem po całej mapce nie zbliżając się do wroga, a minionki robiły swoje.  Co mi po ulepszeniu postaci jak i tak jest one-shot z upy atak.

Edytowane przez Jaycob
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jeśli jakiś no-life 24/h Diablo to czyści to znaczy, że nie jest niemożliwe do przejścia :E Tylko jest bardzo wysoki cap żeby to zrobić, tak jak powinno to być. Lilith była nie do przejścia bez nerfów nawet przez niego w S1, tutaj mógłbym się zgodzić że był problem bo content fizycznie był niemożliwy do przejścia z "near perfect" egzekucją (a wielu próbowało). A biorąc pod uwagę, że on nawet swojego buildu nie doszlifował i robi to słabszą postacią w tym sezonie 5 dni po starcie, to znaczy że reszta nadgoni i zrobi to za tydzień-dwa, na innych postaciach i buildach. Jakoś nie chce mi się wierzyć że w 6 dni ubrałeś postać pod korek nie będąc "no life 24/h Diablo playerem". 

Ale fajnie że na reddit płaczą ludzie na pitach 90+ :E To tylko potwierdza, że pity 100 są dla tych 0.01% graczy ;) 

• Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle że nie chodzi o to co ubierzesz, przy tej mechanice nie ma kompletnie znaczenia. Przeczytaj komentarze ludzi jakie mają statsy. Dostajesz one-shota od bezwzględu na sprzęt. Ja robię ND na 90 tier, bo tam takich mechanik nie ma.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No czytam. I tam nawet Rob czyści 110 :E I nawet tankuje jeden strzał, i musi "uważać" żeby nie dostać dwa na raz, czyli mechanika jednak nie "one shot niezależnie od EQ". 

Edytowane przez TheMr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet Rob, kolejny no-life z często zepsutymi buildami. Zagraj sam, a nie bronisz mechaniki dla 1% bazy graczy.  Tematów na Reddit już tym trochę powstało, więc ja nic sobie nie wymyśliłem.

Bossowie mają podobne fale jak przy Echo Lilith, wpadniesz i giniesz.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A, to teraz będziesz mówił że buildy stosuje zepsute :E Jeśli czyści 110 to znaczy że 90-100 jest do zrobienia przez normalnego gracza, tak jak to było w D3 - topka dla no-life i 10-20 GR niżej dla normalnych graczy. Bronie mechaniki dla 1% graczy, bo najwyższy pit nie jest contentem dla normalnego gracza bo, uwaga, uwaga, został stworzony dla 1% graczy. Masz z tym problem? Płacz na reddit jak reszta. 

Jakby bossowie byli nie do przejścia nawet dla turbo graczy 0.01% to wtedy miałbym problem, ale jak widać jest do przejścia. Tylko sezon trwa 3 miesiące, a oni to robią po 5-6 dniach. Masz kupę czasu żeby doszlifować gear (perf roll na każdej części) i próbować go pokonać. No i jest jeszcze przecież miejsce dla normalnych graczy, bo tak jak wspomniałem, oni też to robią na bardzo dobrym ale nie perf gearze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mówiłem, że nie jest do przejścia. Tylko ta mechanika jest zrąbana. Ty czytaj to co napisałem i ten temat co podlinkowałem.  Piszesz o szlifowaniu buildu, ale jak kilka razy wspominałem NIE MA TO ZNACZENIA (poza skrajnie niskimi buildami), bo giniesz na shota od bossów, bez względu na gear. W zasadzie od jego cieni (których nie ma w "zwykłych" ND). To, co musisz robić to jakąś gimnastykę z unikami przez fale z kolcami jak w Echo Lilith. To jest po prostu leniwa mechanika devów- nie mamy pomysłu na mocniejsze ataki bossów to zróbmy jakieś, które zabijają na strzał, aby gracze myśleli, że jest trudno. :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 91lev się i się cieszę że pit30 jestem w stanie jakoś zrobić a tu pity 90 xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy także macie problem z gemami? Wbiłem jedną postacią na 90 i drugą na 100lv i mam tylko jeden królewski gem. Chyba gamy dostały mocnego nerfa z dropem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gemy są teraz rzadkie i potrzeba czasu żeby je wymaksować. Dopiero tydzien sezonu więc imo jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dominix1910 napisał:

Ja 91lev się i się cieszę że pit30 jestem w stanie jakoś zrobić a tu pity 90 xd 

Z ciekawości kim grasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, RozQ napisał:

Z ciekawości kim grasz?

frozen ball sorc, obecnie ide pod ten build konkretnie: Frozen Orb Sorcerer Endgame Guide - Diablo 4 Maxroll.gg ale ja sobie z doskoku gram wiec bez pospiechu, najpierw skupiam sie na wbiciu 100lev, glyphy na przynajmniej 15lev, pozniej zaczne starac sie bardziej optymalizowac build. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Czescm,uzywa ktos z was uslugi boosteroid by grac w diablo 4?,ciezko mi sie zalogowac do gry,albo mam komunikat jak chce zrobic teleport do innej krainy "odlaczono z sieci" pisalem do boosteroid i mowia ze to nie z ich winy ,do blizzarda nie pisalem bo ciezko sie polapac jak to wyslac z pytaniem co u mnie nie dziala

Edytowane przez tomkill

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do czego to jest? Bez tego nie możesz w diablo grać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Jaycob napisał:

Wy także macie problem z gemami? Wbiłem jedną postacią na 90 i drugą na 100lv i mam tylko jeden królewski gem. Chyba gamy dostały mocnego nerfa z dropem. 

Tak i to bardzo ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Dominix1910 napisał:

Do czego to jest? Bez tego nie możesz w diablo grać?

moge grac bez tego ale laptop dziala jak odkurzacz ;/ a jak korzystam z boosteroid (granie w chmurze) to wogole nie slychac laptopa ,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi