Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

azgan

Battlefield 2042 PC, XSX, PS5 - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzucałeś to samo w Piątek o 17:14 nawet nie widząc, że ja to już wrzuciłem edytując swojego posta.

Dzisiaj wrzucasz ponownie, chyba ktoś za długo na słońcu był.

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A trybie Portal nie ma takich serwerów ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można już pobierać - 7.88GB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu to samo. Prędkość aktualizacji z tyłka

Edit.

Poszła deinstalka Szybciej całość pobiorę niż aktualizację.

Zrzut-ekranu-2023-06-07-113757.jpg

Edytowane przez skypan
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na moje nędzne łącze zaskakująco nie ma spadków w transferze pobierania, tym razem chyba jestem resortowym dzieckiem u EA. :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualizacja mi szła jak poprzednia. 999999999999999999999999999999999999999999999999999 dni pobierania. Nie wiem o co chodzi z tymi aktualizacjami :/  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update najlepiej robić po kilku godzinach od głównego relase, serwery mniej obciążone wtedy.
Tak jak pisałem u mnie update nawet nie wyskakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu już cieszyłem michę, że zaraz odpalę a tu po finalnej weryfikacji plików po pobraniu aktualizacji jeszcze jakieś 2.05GB pobiera. :E Komedia.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie już ta gra znudziła, wbiłem co chciałem. 

Może czasem wbiję na Portal żeby pograć Afganistan SIM i tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jpr co za guano, najpierw aktualizacja nie chciala zaskoczyć, wcisnąlem napraw i się kurła 60GB sciaga od nowa

• Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale porobili, żeby odblokować durny chwyt do M416 trzeba zrobić 4 mistrzostwo bronią a to jest taki grind mozolny, że majtki spadają.

Jednak te nowe dodatki do broni ze skarbca BF 3 to nie są tak fajnie dostępne no chyba, że ktoś daną broń ma już przekatowaną do granic możliwości to dostanie wszystko na start.

Edytowane przez caleb59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że wam się chce odblokowywać to wszytko :E
Ja łapie giwerę i robię ogień :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest tak skonstruowana, że bez odpowiednich dodatków leżysz pan i robisz pod siebie na dłuższą metę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może za mało w to gram, zawsze jak odpale to łapię co tam mam ustawione i gram jak w każdego innego BF'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Największą różnicę robią lufy i magazynki (VSS z krótką lufą i szybką amunicją jest kozak)

Te chwyty moim zdaniem mało co dają, testowałem kilka na jednej broni i rozrzut/odrzut nie bardzo się zmieniał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to i tak grając bronią to wszytko się odblokowuje z automatu, tak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, LeśnyATV napisał:

Kto normalny gra  w  szybką  grę multi z DLSS  który  podnosi  znacznie  opóźnienia ?  chyab tylko  Niedzielni gracze z  KD/ratio   -1/4  :)

Dlaczego DLSS (jak tutaj mowa 2.5) ma podnosić opóźnienia?

Może pomyliłeś z Frame Generator który jest częścią DLSS 3 = (DLLS + FG + REFLEX) który może zwiększać opóźnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, LeśnyATV napisał:

Kto normalny gra  w  szybką  grę multi z DLSS  który  podnosi  znacznie  opóźnienia ?  chyab tylko  Niedzielni gracze z  KD/ratio   -1/4  :)

DLSS nie podnosi opoznienia, zachowuje sie jak natywka czyli opoznienie spada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, LeśnyATV napisał:

OK  ,zaraz sprawdzę , normalnei mam  9-10ns  4k  High/Ultra   100Hz

Brak opisu.

DLSS 2 nie wprowadza zadnych opoznien.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi