Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

marjanoos

GTA VI / Grand Theft Auto VI

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też nie mam zamiaru ogrywać na konsoli, skoro wyjdzie na PC. Gdyby miało nigdy nie wyjść to spoko, ale wolę poczekać kilka lat.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno rockstar ma pokazac drugi zwiastun z gry gta 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to nie ogralem jeszcze ani razu GTA 5 :tse:Na GTA 6 sobie spokojnie poczekam na PC, no chyba ze bedzie takie hiper dobre i bedzie na prosiaku latalo w 60fps.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla samego Trevora warto piątkę ograć. Psychopatyczny morderca degenerat, ale w sumie pozytywna postać :szczerbaty:.

• Like 4
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Phoenix. napisał:

Ja to nie ogralem jeszcze ani razu GTA 5 :tse:Na GTA 6 sobie spokojnie poczekam na PC, no chyba ze bedzie takie hiper dobre i bedzie na prosiaku latalo w 60fps.

Ja obecnie pierwszy raz w życiu gram w V. Fabuła ukończona w 50 %. Jest spoko ta historia, ale liczyłem na ciut więcej. Może druga połowa będzie mocniejsza. 

@Kelam Tak, Trevor kozak 😁 Swoją drogą on i Michael mogliby moim zdaniem sami pociągnąć tę grę, Franklin raczej nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Murzynek z piątki nie był zbyt dobrze napisany. Bardzo daleko mu do jakości postaci takiego CJ z San Andreas. Carl fachowo był napisany i poprowadzony - nie dało się go nie lubić. Widać cała para w piątce poszła na Trevora i Micheala, który swoją drogą sporo ma w sobie z Tonego Soprano;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 11.05.2024 o 21:47, TheMr. napisał:

Ciekawe czy GTA VI dostanie PT po paru latach :E

Pewnie tak samo jak w V z RT, czyli:

PS6 - 60fps

PS7 - PT

Edytowane przez Wu70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Sawyer1916 napisał:

Ja obecnie pierwszy raz w życiu gram w V. Fabuła ukończona w 50 %. Jest spoko ta historia, ale liczyłem na ciut więcej. Może druga połowa będzie mocniejsza. 

Nie chcę nic spoilerować ale na cuda nie licz, to nie RDRII :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak gracie w GTA V 😏 ? Od misji do misji ( A > B > C ) ładnie po sznureczku czy jedną misje robicie a potem hulaj dusza piekła nie ma  😃 Ja wiele razy podchodziłem do GTAV i za każdym razem jak zrobiłem jedną-dwie misję, to potem bez celu albo jeździłem albo mi odpier@#$%ało i robiłem masakrę jak psychopata. Potem mi się nudziło i odstawiałem ją. Gra jest zacna ale jestem ciekaw jak to u was wygląda / -ało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Kris194 napisał:

Nie chcę nic spoilerować ale na cuda nie licz, to nie RDRII :E

Bo najpierw się grało w GTA5, potem RDR2, odwrotnie to już kupa trochę :szczerbaty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA 5 to kupa. Jeden bochater tak więcej nie więc 6 też dla mnie kupa. GTA skończyło się na SA. 

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się SA nie podobało, gdyby nie modowanie aut i serwery to bym o tej grze zapomniał. Dużo lepiej Vice City się grało.

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znów zagrywałem się w SA, bardziej niż w VC 🙂 ile to ja się Yetiego na Chiliadzie naszukałem 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kris194 w temacie Trailera nr  1 powiedziano już wszystko. Czekamy na trailer nr 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przełomowe to było GTA4 i Cousin lets go bowling a to to jest jakaś napędzająca hype train popierdułka :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

W ogóle to wszystko i wszędzie się skończyło, dokładnie wtedy jak ci co tak piszą byli młodzi i piękni. I nic już nie ma i nie będzie. Nigdy. :P

Edytowane przez lion_cfs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam GTA VI jaram się jak małe dziecko, Rockstar zawsze dowozi nową jakość, w żadnych innych otwartych światach nie mam tak, że jak tylko otworzy mi się open world, to po prostu zwiedzam sobie i robię głupoty przez co najmniej kilka godzin - od innych open worldów nie ma co oczekiwać niczego więcej od powielania totalnie przeruchanych schematów Far Cry'a 3 z 2012, nawet jeśli misje poboczne czy sama lokacja/lokacje są ciekawe, to jednak interakcja ze światem leży, bądź nie istnieje w ogóle, a w większości to ani poboczne aktywności nie są ciekawe/potrzebne pod względem progresji, ani sam świat xD

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Z najnowszego raportu T2

"As we enter Fiscal 2025 with positive momentum, we expect to deliver Net Bookings of $5.55 to $5.65 billion. Our outlook reflects a narrowing of Rockstar Games' previously established window of Calendar 2025 to Fall of Calendar 2025 for Grand Theft Auto VI. We are highly confident that Rockstar Games will deliver an unparalleled entertainment experience, and our expectations for the commercial impact of the title continue to increase. Looking ahead, we believe that our Company is poised to achieve new levels of success, and we expect to deliver sequential growth in Net Bookings for Fiscal 2025, 2026, and 2027. As we deliver our pipeline, we are confident that we will drive our scale, enhance our margins, and deliver industry-leading returns for our shareholders."

Czyli tak jak się można było spodziewać, GTA VI najwcześniej na jesień 2025 r.

Edytowane przez Kris194

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesień 2025 optymistycznie, realnie imo jeszcze jedną obsówę może dostać, już na ostateczny termin marzec 2026. W ogóle obczajcie jak to brzmi, że GTA 7 zadebiutuje pewnie w 2040 roku :E :E jakaś niedorzeczność, ale tak właśnie będzie. 

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kris194 @TmK  szczerze, to śmiesznie to brzmi, patrząc przez pryzmat wywiadu w 2023r. prezesa Take-Two, Strauss Zelnik, który powiedział że firma była gotowa zapowiedzieć GTA VI już w 2022r., lecz w ostatnim momencie zrezygnowano z ogłoszenia  - a premiera 2025/2026… :E 

I jeszcze przez informacje od samego Rockstar Games z marca tego roku, że gra jest na ostatniej prostej tworzenia. 

Zero zdziwienia o „przesunięciu” premiery, ale już tak długo czekamy, tak długo dłubią w grze + wg tradycji R* będzie jeszcze jedna obsuwa tj. na 2026r. 
Trailer 2023, premiera 2026r. :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dobra, caly czas mowa o wersji konsolwej. Na kompach to sie pojawi i tak pewnie rok pozniej, wiec taka koncowka 2027 najwczesniej. 

Zapewne to bedzie ostatnie GTA jakie wydadza, nie ma sie co oszukiwac, w piatece zawital multi i stal sie tak popualrny, ze teraz 11 lat po premierze nadal jest jedna z najpopularniejszych gier wiec strach pomyslec, jak bedzie wygladac gra, ktora zapewne od poczatku jest robiona z nastawieniem na ten tryb.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będą niesamowicie doić ten temat. Zwłaszcza, że to słoneczne Miami, sama lokalizacja będzie w multi o wiele bardziej popularna i długowieczna niż szary, brudny Nowy Jork z takiej IV. Dlatego serio, kolejne GTA w 2040, 14 lat będą doić tę krowę. Strach pomyśleć jakie to wyniki finansowe wykręci, bo o jakoś jestem spokojny. W wielu aspektach to będzie nowa jakość dla gamingu. To nie jest 7-osobowe Grove Street robiące remaster starej trylogii. 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest i dobra wiadomość w GTA 8 pogram sobie już na emeryturze jak bandyci nie podwyższą wieku emerytalnego.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

W związku że R* wydaje ok. 3-4 trailery, a premiera GTA VI jest na jesień 2025r. to:
- 1 trailer grudzień 2023
- 2 trailer jesień 2024
- 3 trailer wiosna  2025
- 4 trailer jesień 2025 -  przed samą grą

Edytowane przez kanon7
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi