Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Jaycob

Star Wars: Outlaws | PC | XS | PS

Rekomendowane odpowiedzi

@tomek25

Ten materiał był wrzucony do tego tematu 5 dni temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całego tematu nie prześledziłem dlatego linka do tego filmu dałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, dlatego zwracam uwagę ze czasem warto przejrzeć kilkadziesiąt postów wstecz aby nie dublować czegoś co już pewnie większość przeglądających ten temat widziała :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro jest oferta za 149zł z promki Intela, jak ktoś jest zainteresowany grą to brać póki jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, caleb59 napisał:

Na allegro jest oferta za 149zł z promki Intela, jak ktoś jest zainteresowany grą to brać póki jest.

Na OLX za 120 zł.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko trzeba mieć procka intela, bo obie oferty to vouchery, a nie gotowe kody 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało to na forum ludzi z Intelami? Poza tym pytaj sprzedawcy, w 90% przypadków nie będzie robił problemów aby tylko sprzedać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, .PaVLo. napisał:

Tylko trzeba mieć procka intela, bo obie oferty to vouchery, a nie gotowe kody 🙄

No właśnie niby nie, kupowałem z OLX i sprzedający aktywował mi kod, ale powiedział, że nie było weryfikacji sprzętowej tylko ankieta czemu wybraliśmy ich procesor itp.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dorwałem kod z OLX, czekam na potwierdzenie i spróbuję sam go aktywować :)

// EDIT
Aktywacja nie wymaga sprawdzania sprzętu, trzeba tylko założyć konto na intelu, zrobić obowiązkową ankietę, połączyć się z kontem UBI, odebrać kod i mamy już grę. Ja akurat dorwałem za 70zł 😁

Nmyx01g.png

Edytowane przez .PaVLo.
  • Like 2
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to jest spoko cena jak za nowość. Pamiętam jak ludzie gonili kody do Batmana AK, sam łykłem za 50 zł, a później afera z optymalizacją i przynajmniej twórcy mieli gest i dali w ramach rekompensaty wszystkie Batmany ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to jest ta ruletka właśnie - raz przepłacisz, a innym razem cierpliwość popłaci i kupisz jeszcze taniej. Tak czy siak każdy "wygrywa" bo i tak kupi znacznie taniej niż w oficjalnym sklepie Ubisoftu.

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się i dzięki caleb59 za info co do kluczy, bo nie wiedziałem, że wystartowała promocja Intela i bym pewnie brał później ze sklepu UBI po obniżce za punkty, a tak mam za ułamek ceny i jak gra okaże się spoko, to za zaoszczędzoną kasę zakupię przepustkę sezonową i jeszcze zostanie 😁

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Bo o to w tym chodzi, widzisz - ja się tym razem pośpieszyłem i 165zł mnie kosztowało ale nie będę płakał bo i tak to spory upust względem oficjalnej ceny. Zawsze jest to ryzyko, że za jakiś czas może być oferta  jeszcze tańsza i akurat Tobie się udało więc gratulacje.

Ja z kolei byłem niepobity jeśli chodzi o promkę AMD dotyczącą Starfielda w edycji Premium. Nikomu nie udało się wtedy kupić taniej klucza. :E 

Edytowane przez caleb59
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, caleb59 napisał:

No i to jest ta ruletka właśnie - raz przepłacisz, a innym razem cierpliwość popłaci i kupisz jeszcze taniej. Tak czy siak każdy "wygrywa" bo i tak kupi znacznie taniej niż w oficjalnym sklepie Ubisoftu.

Dokładnie, tylko przynajmniej Ja nigdy nie kupowałem kotów w worku, no po za AC bo tam wiedziałem czego się spodziewać, i jakbym coś miał kupić teraz przed premierowo to jednak bym szukał właśnie kluczy z takich promek, i o dziwo cena wróciła do normy za takie kluczyki, bo jeszcze nie tak dawno temu ludzie wołali sobie za takie klucze pełną cenę lub z obniżką 10-20 zł jak w sklepie :) ale chyba zauważyli że później zostali z ręką w nocniku :)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jestem fanem SW, ale co Disney z tą franczyzną zrobił to głowa mała, a Ubikacja ma u mnie czerwoną kartkę, dlatego nie kupuje ich gier, może uda się to dorwać od wujka z ameryki za darmoszkę by sprawdzić. Czekam na Stalkera 2.

Edytowane przez Stjepan666
  • Confused 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tu niektórzy psiocza na ubi zawsze a  preordery brane na kilka miechów do przodu :E

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to tylko ten Outlaws ze stajni Ubisoftu jest ciekawy i to też chyba bardziej magia Star Wars niż zajebistości gier od tego studia, do nowego Assassin's Creed: Shadows mam ambiwalentny stosunek 😉. Tutaj jest to pierwszy Star Wars w otwartym świecie i nowe IP więc nie trochę musieli się przy tym napracować 😁. Tak czy siak oczekiwań nie ma wielkich i chyba wszyscy wiemy czego można się spodziewać 😜.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, azgan napisał:

W sumie to tylko ten Outlaws ze stajni Ubisoftu jest ciekawy i to też chyba bardziej magia Star Wars niż zajebistości gier od tego studia, do nowego Assassin's Creed: Shadows mam ambiwalentny stosunek 😉. Tutaj jest to pierwszy Star Wars w otwartym świecie i nowe IP więc nie trochę musieli się przy tym napracować 😁. Tak czy siak oczekiwań nie ma wielkich i chyba wszyscy wiemy czego można się spodziewać 😜.

Za 30-50 zł w przecenie. U mnie priorytet ma Stalker 2, jak tylko zobaczę pozytywne recenzje to biorę, będzie w co grać w jesienne popołudnia po robocie.

Edytowane przez Stjepan666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również brałem klucz ze względu na samo uniwersum Star Wars, a sam fakt otwartego świata i pewnie możliwość zaglądania pod każdy kamień, jest dla mnie wystarczającym powodem do braku obaw o ten tytuł 🤗

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, .PaVLo. napisał:

Ja również brałem klucz ze względu na samo uniwersum Star Wars, a sam fakt otwartego świata i pewnie możliwość zaglądania pod każdy kamień, jest dla mnie wystarczającym powodem do braku obaw o ten tytuł 🤗

Tylko po co zaglądać skoro to tytanowe, nieinteraktywne makiety. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, pepe06 napisał:

Tylko po co zaglądać skoro to tytanowe, nieinteraktywne makiety. 

W tym samym celu co grający w Elden Ring.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi