Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

qjin

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Na GOGu możesz przywrócić poprzednią wersję, jak używasz modów, warto wyłączyć automatyczne aktualizacje.

Na STEAMie chyba też można cofnąć wersję (beta).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:( Epic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To byli czasy! :E 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończyłem Cyberpunka kilka dni temu i zabrałem się za Widmo Wolności, na pierwszy rzut oka widać, że Dogtown ciśnie gpu dużo mocniej niż "pdstawka" przynajmniej w początkowej fazie gry.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, tak. Dużo więcej geometrii jest. Ale też miejscówka wygląda bardzo klimatycznie, zwłaszcza w czasie burzy piaskowej. Te targane wiatrem palmy <3

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie miałem burzy piaskowej, ale fakt, wygląda dużo bardziej klimatycznie, zwłaszcza nocą.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilem do Cyberpunka z racji dodatku, a dzieki wersji 2.0 zczalem tez ogrywac od poczatku cala fabule. 

Musze przyznac, ze po tych wszystkich poprawkach, na oledzie gra prezentuje sie znacznie lepiej.

Za pierwszym razem przelcialem przez fabule dosc szybko bo jakos zadania poboczne/miasto mnie nie interesowaly, tym razem jest calkowicie inaczej, rozwoj postaci w koncu ma sens. 

W koncu moge smialo podniesc ocene z 6 na 8 :)

• Like 2
  • Confused 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, joloxx9 napisał:

Wrocilem do Cyberpunka z racji dodatku, a dzieki wersji 2.0 zczalem tez ogrywac od poczatku cala fabule. 

Musze przyznac, ze po tych wszystkich poprawkach, na oledzie gra prezentuje sie znacznie lepiej.

Za pierwszym razem przelcialem przez fabule dosc szybko bo jakos zadania poboczne/miasto mnie nie interesowaly, tym razem jest calkowicie inaczej, rozwoj postaci w koncu ma sens. 

W koncu moge smialo podniesc ocene z 6 na 8 :)

Też ogrywam pierwszy raz na 2.0 i z Widmem (podobnie od samego początku). Ogólnie to będzie chyba 4 przejście. No co na to poradzę, że od premiery mi się ta gra podoba :E

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gral ktos z was cyberpunka 2077 na boosteroid?bo mi cos nie dziala;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy preorder ? Chciałbym zdążyć zainstalować w tym roku :E

• Like 1
  • Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest promocja na steam ,cyberpunk 2077 99zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jakby w tej grze był grywalny prolog zamiast przedstawienia go w postaci 30 sekundowego filmu , brakuje tych kilku zadań pomiędzy 1 zadaniem a ratunkiem Sandry Dorsett 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek zacięta płyta od chyba roku co najmniej xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od premiery🙂 To juz pod chorobe podchodzi.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można jakoś ustawić jednocześnie FG i limit klatek na 60? Czy to niemożliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może w tivatuner się da, nie próbowałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cdpr dużo naprawił w cyberpunku a coś trzeba krytykować 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie tu krytyka?

Po prostu pytam.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Szambo napisał:

W wersji gry 2.12 jak ustawisz limit klatek w grze (w opcjach wideo) na 30fps to gra będzie generować 30fps realnych i  I FG dołoży do max 30 kolejnych "fake" klatek ( przynajmniej u mnie tak jest)

Ogólnie limit który ustawisz w opcjach Wideo gry to FG spróbuje go zdublować (foto z limitem ustawionym na 60fps - gra generuje 120fps)

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez koniu22
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Szambo napisał:

A ze tak zapytam na jakiej karcie grasz i nastawach ze chcesz używać FG i blokować tak nisko klatki ? Każdy lock fps, szczególnie tak nisko do kosmicznego laga. Do FG nie używa się blokady. 

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

RTX 4060TI

Po prostu chciałem trochę odciążyć kompa jak mam taką możliwość.

Edytowane przez kadajo
Cytowanie.
  • Like 1
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lock i niski bazowy fps to tylko proszenie się o kłopoty ;)  Używaj do woli ale po prostu nie blokuj fps i uwolnij  klatki na maxa.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi