Yup. Zbrodnia wojenna to wiadomo, już nie pierwszy raz że Rosjanie to robią. Ukraińcy walczą do samego końca, tylko ten koniec wyglądał jakby się poddali, a im amunicji zabrakło. Co robiło dwóch gości w okopie bez pokrycia? Bo ten wycinek wygląda jakby front się załamał i nie było nikogo do pomocy, bądź cała kompania umarła.
Nawet jakby przyjąć połowę tego co wymienił, Rosjanie nie mają możliwości do odtworzenia tego w najbliższych latach.
A to co wymienił to są straty Rosjan na Ukrainie w niecałe dwa lata. A Ukraina wykorzystuje bardzo mały % potencjał NATO. To jest jego odpowiedź na bajkopisarzy którzy wymuszają kupno sprzętu z półki bez umów bo Rosjanie zaatakują za 2-3 lata.
No i Asrock strzelil solidnego babola. Najnowszy bios do B650M-HDV/M.2 i przestało mi czytać profile XMP ....
Super a ponoć naprawiali tylko cos z USB ....
Trzeba robic revert do 2.0 ....
Właśnie miałem odpowiadać @LeBomB ale już nie chciałem się rozwodzić nad tematem Łódzkiego MPK .
Moja teściowa dzień w dzień tak dojeżdża i w zimę dalej bywa "ciekawie". Latem to wiadomo, tłoczno oraz gorąco i czasami śmierdząco, ale dojedzie zawsze. Zimą natomiast to różne rzeczy się dzieją. Jeszcze ktoś śmigający na relatywnie małych trasach może jakoś funkcjonować na samym MPK, ale przy dłuższych to ryzyk fizyk.
Opolskie, Prudnik, bez przerwy od wczoraj cały czas sypie. Mieszkam w bloku, za oknem widziałem jak ktoś odśnieżał chodnik na małym traktorku z pługiem.
Na sadolu jest filmik jak ruskie ściery dokonują egzekucji na poddających się Ukraińcach, dwóch żołnierzy UA wychodzi z okopu z rękami za głową i kładą się na ziemi, przed okopem stoi 6 ruskich po czym rozstrzeliwują jeńców.