Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

azgan

Battlefield 2042 PC, XSX, PS5 - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Wyglada jak wyglada ale nie o skinach pisałem tylko o tym jak ich trailery są efektowne nawet w tych skinach. Akcja i muzyka zawsze TOP na trailerze i tempo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet za darmo tego nie chce grać z tymi nudnymi mapami

• Like 2
  • Confused 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BF2042 to straszny regres względem V, jedyna nadzieja że nastepny bedzie lepszy.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej boli w ostatnim BF, że prawie nie ma modelu destrukcji. Kiedyś rozwalało się budynki wraz z graczami.

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, ghostdog napisał:

Najbardziej boli w ostatnim BF, że prawie nie ma modelu destrukcji. Kiedyś rozwalało się budynki wraz z graczami.

A maiła być rewolucja XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne. Grasz sobie w spokoju w domu, wgrywają ci czity bez twojej zgody. Dostajesz bana. Zgłaszasz to do wydawcy, który oczywiście ci wierzy i zdejmuje bana a wątek na forum,  który założyłeś i opisujesz co ciebie spotkało jest pełne ciepłych i zrozumiałych komentarzy.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 18.03.2024 o 14:31, skypan napisał:

Fajne. Grasz sobie w spokoju w domu, wgrywają ci czity bez twojej zgody. Dostajesz bana. Zgłaszasz to do wydawcy, który oczywiście ci wierzy i zdejmuje bana a wątek na forum,  który założyłeś i opisujesz co ciebie spotkało jest pełne ciepłych i zrozumiałych komentarzy.

Cheaterów i tak jest znacznie mniej niż bywało  w  BF5 czy  BF1 , najbardziej rujnują tą grę chyba  konsolowcy z  legitnym aimbotem i czasami z  czitami .   Nikt mnie nie powie że na  padzie można zrobić  45/2 biegając po mapie jak szalony bez taktyki .

UPDATE:   Mała ta mapa , widać  że  to robione wszystko pod  konsolowców co by im  RAM'u nie zabrakło  :(

Edytowane przez Bemx2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na konsoli nie ma aimbota, AIM assist działa tylko z bardzo bliskiej odległości do ~5m. Mam XSX i dobrego PC. Na konsoli w crossplayu ten BF jest niegrywalny, nie ma się szans z PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Bemx2k napisał:

UPDATE:   Mała ta mapa , widać  że  to robione wszystko pod  konsolowców co by im  RAM'u nie zabrakło  :(

Zainstalowałem znowu specjalnie aby sprawdzić co tam słychać i widzę, że jak ktoś lubi grać Mackay'em to na tej nowej mapie będzie miał lepiej od reszty - po pierwsze ten operator ma szybkie ruchy względem reszty i ma spory profit z chwytu LWG to jeszcze dzięki hakowi może śmigać po tej mapie jak szatan i rzucać C5 niszcząc budynki + w zależności od farta ludzi w nich kampiących bez wchodzenia do środka. Ta mapa to typowa naparzanka, dodanie tam pojazdów dodatkowo komplikuje sprawę bo nie dosyć, że trzeba uważać na 1500 kątów, okieniek czy dachów to zawsze można dostać jeszcze z helikoptera czy Brawlera zaparkowanego gdzieś za winklem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Big_Elvis napisał:

Na konsoli nie ma aimbota, AIM assist działa tylko z bardzo bliskiej odległości do ~5m. Mam XSX i dobrego PC. Na konsoli w crossplayu ten BF jest niegrywalny, nie ma się szans z PC.

Jak byś wszedł na odpowiednią stronę to byś zobaczył że  za  15 euro masz  aimbota na  xklocka ,  więc nie pitol jak nie masz pojęcia w temacie .  Tylko w tym roku spędziłem jakieś 100godz w grze i miałem okazję widzieć  gości konsolowców co wymiatali wszystkich jak jacyś  ESportowcy , mam uwierzyć że  grali  legitnie

9 godzin temu, caleb59 napisał:

Zainstalowałem znowu specjalnie aby sprawdzić co tam słychać i widzę, że jak ktoś lubi grać Mackay'em to na tej nowej mapie będzie miał lepiej od reszty - po pierwsze ten operator ma szybkie ruchy względem reszty i ma spory profit z chwytu LWG to jeszcze dzięki hakowi może śmigać po tej mapie jak szatan i rzucać C5 niszcząc budynki + w zależności od farta ludzi w nich kampiących bez wchodzenia do środka. Ta mapa to typowa naparzanka, dodanie tam pojazdów dodatkowo komplikuje sprawę bo nie dosyć, że trzeba uważać na 1500 kątów, okieniek czy dachów to zawsze można dostać jeszcze z helikoptera czy Brawlera zaparkowanego gdzieś za winklem.

Pojazdy jeszcze są  do przeżycia  ale dodać na tej mapie śmigłowce to już jest  mega debilizm .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet nie włączam na pc crossplay bo to jakaś kpina jest , konsolowcy mają takie usprawnienia w celowaniu jak by co najmniej specjalnej troski byli , im wystarczy latać po mapie i spust wciskać, celowanie z automatu załatwia sprawę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz jak teraz - świeży start sezonu 7 to i crossplay można wyłączyć, z biegiem czasu włączysz ponownie jak zacznie brakować graczy na PC a tak jest z reguły regularnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Bemx2k napisał:

Jak byś wszedł na odpowiednią stronę to byś zobaczył że  za  15 euro masz  aimbota na  xklocka ,  więc nie pitol jak nie masz pojęcia w temacie .  Tylko w tym roku spędziłem jakieś 100godz w grze i miałem okazję widzieć  gości konsolowców co wymiatali wszystkich jak jacyś  ESportowcy , mam uwierzyć że  grali  legitnie

Pojazdy jeszcze są  do przeżycia  ale dodać na tej mapie śmigłowce to już jest  mega debilizm .

Z tym aimbotem na konsole to niezła bzdura 🤣 Nawet najlepsi dostawy niewykrywalnych czitow na świecie jeszcze nie zrobili dobrych czitow na konsole ale są już zapowiedziane. A ty piszesz o jakiś gownach za 15 euro 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Phoenix. napisał:

Z tym aimbotem na konsole to niezła bzdura 🤣 Nawet najlepsi dostawy niewykrywalnych czitow na świecie jeszcze nie zrobili dobrych czitow na konsole ale są już zapowiedziane. A ty piszesz o jakiś gownach za 15 euro 😆

Mylisz się 

Na serwer wchodzi chińczyk z xklocka, wsiada do Heli i w 1.5min wali 40 HS.  Wczoraj grałem z takim jednym z xklocka. Wsiadł do jeta i walił same HS. Przy 2 podejściach zrobił 22 HS a gdy ja swoim Jetem usiadłem mu na ogonie i prawie go zdjałem to zwyczajnie w ostatniej chwili wyskoczył i na spadochronie oczywiście walnął mi HS + zdjął jeszcze dodatkowe 2 innych graczy również HS.  Na mapie Operacja blokada gracz z xklocka rzuca zasłonę dymną grając szturmowcem i wchodzi w obszar kosząc 20 graczy przy jednym podejściu samymi HS. 

Takich sytuacji jest mnóstwo, głównie chinczycy z xklocka. 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wiem swoje, ty wiesz swoje. Na tym zakończę temat czitow na konsole ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie:

Cytat

- 4 specjalistów

- 10 broni

- 6 pojazdów

- Epicki zestaw kosmetyczny „Zaginiony świat”*, w skład którego wchodzą:

- Epicki zestaw specjalisty „Porzucony” dla Rao

- Epicka skórka na pojazd „Wygłodniały sęp”

- Epicka skórka na broń „Wygnanie”

• Thanks 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie nabyłem BF2042 ale widze, że zablokowali działanie OSD z afterburnera.

Zna ktoś sposób aby to naprawić/ominąć antychitera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, MarcoSimone napisał:

Ja znam - wszystko na ultra, v-sync off, RT on i jazda. Przy Twojej konfiguracji to będzie bajka a OSD to jest brzydki nałóg odrywający uwagę od właściwego grania.

• Confused 1
  • Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, MarcoSimone napisał:

Właśnie nabyłem BF2042 ale widze, że zablokowali działanie OSD z afterburnera.

Sam fps możesz włączyć nv experience

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi