Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Jaycob

Star Wars: Outlaws | PC | XS | PS

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, michaelius33 napisał:

Gram w karciankę SW: Unlimited -  

Na androida to? Coś jak HS czyli bardziej p2w? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Kris194 napisał:

Spytam poważnie, chwalisz się tym czy żalisz? :E

Ani się żalę ani chwalę. W ten sposób gram w gry. Na raz w 10 pozycji, na zmianę. No chyba, ze coś jest krótkie, jak gry Sony, to wtedy zaczynam i kończę  w krótkimi czasie.

• Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kelam napisał:

Rdr2, to bardzo kiepski przykład do porównania, bo poza bugami ma setki detali i smaczków o których ten ubisoftowy wypierd może tylko pomarzyć.

Ty widziałeś coś więcej o tej grze (nie pytam już czy pada w rękach miałeś) niż te komplikacje? 

Przecież tam jest masa detal! Od pary z pyska bawoła po zniekształcenia obrazu przez ciepłe powietrze od ognia. Jest to naprawdę już ostatnia rzecz o jaką można się dopie***c XD

Edytowane przez userKAMIL
  • Haha 1
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, userKAMIL napisał:

Przecież tam jest masa detal! Od pary z pyska bawoła na ulicy po zniekształcenia obrazu przez ciepłe powietrze od ognia. Jest to naprawdę już ostatnia rzecz o jaką można się dopie***c XD

Szczególnie detaliczne są interakcje ze światem :E Poprawiłeś mi humor to parą z bawoła przed snem.

• Like 2
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ten bawoł robil kupie jak kon w RDR2 to bybyla dopiero imersja :szczerbaty:

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby jaja się kurczyły na mrozie jak w RDR2 to byłoby coś. XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Zas napisał:

Co ty właściwie porównujesz? Jakiś glicz z dzwonem i zablokowanie się w jednym miejscu na mapie do całego tego g...a z SWO? Czasem zbyt wolno reagujące (wyprowadzające ciosy), ale odnajdujące - nawet zablokowanego! - gracza AI do AI, które nagminnie nie działa? Jeden czy dwa bugi z kolizjami/animacjami do spartolonych u podstaw animacji take-downów? 
Tak, błędy były też w Valhalli i Origins, w tym czasem ogłupiałe AI, ale nigdzie nie były nagminne.

Naprawdę, te wasze próby wybielania na siłę i zgrywania obiektywnych są tak samo żenujące jak gadki Ubisoftu. :) 

A ty widziałeś wszystkie animacje take-downów w grze że wiesz że wszystkie są spartolone, prawda? Każda gra Ubisoftu ma parę zwalonych u podstaw animacji, niektóre wyglądają ok, niektóre są beznadziejne, i to samo jest w Outlaws. Jakoś nie doświadczyłem tych nagminnych błędów, a mam kilkadziesiąt godzin w grze, i to samo jeśli chodzi o te nagminnie nie działające AI, więcej problemów z AI miałem w Ragnaroku. Te AI niczym się nie rożni od AI z większości gier tego typu, można je exploitować do woli tak jak w każdej grze, ale z tego co widzę to tylko w Outlaws to graczom przeszkadza :lol2:

Cudowne AI i animacje :lol2:

Edytowane przez ditmd
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakim trzeba być miernym graczem bez wymagań, by bronić tej szmiry, albo 13 latkiem który rok gra w gry gówno widział. :]

• Like 2
  • Confused 2
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, AndrzejTrg napisał:

Na androida to? Coś jak HS czyli bardziej p2w? 

Analogowa :D Karty do ręki i gramy :E

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, kadajo napisał:

Ubisoft? I jeszcze ma czelność mówić, że za dużo wymagamy. 🤣

I to w grach "AAAA" :szczerbaty:😉

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, kadajo napisał:

Ubisoft? I jeszcze ma czelność mówić, że za dużo wymagamy. 🤣

Spokojnie. Tresowanie graczy sie rozpoczelo, my jeszcze mamy jakies wymagania i standardy ale za 10 lat czesc z nas juz przestanie grac a mlodzi wejda na rynek i bedzie jak z niewolnikami co urodzili sie w niewoli. Nawet nie wiedza ze sa niewolnikami. Gracze nawet nie beda wiedzieli ze graja w crapy

• Like 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem ci ze ja nie przestane grac bo za bardzo to lubię, ale na pewno nie będę grał w nowe gry jak tak maja wyglądać, tak jak przestałem ogladac kino "nowej ery" pomimo ze jestem kinomaniakiem i uwielbiam film bardziej niż gry.

• Like 3
  • Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to się zastanawiam po co niektórzy jeszcze biją się tutaj z tymi obrońcami tego gowna, jak już doskonale wiadom, ze ta gr to gowno, sprzedaż jest fatalna, inwestorzy są niezadowoleni, straty finansowe ogromne, brak możliwości naprawy tej gry, akcje spadają a wy się bije ile tu z jakimiś lolkami marnując swój czas gdzie wszystko już zostało powiedziane i jest oczywiste :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jutro kolejna aktualizacja - fixy i poprawki więc zobaczymy ale oczywiście nie mam żadnej nadziei na poprawkę wycieku pamięci przy włączonym RTXDI. :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupił nową grafikę i nadal nie może używać RT :szczerbaty:

Niedobre UBI

Edytowane przez Reddzik
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no włączoną resztę mam ale ta jedna opcja muli grę po czasie. Tym razem to nie ja to wyczaiłem ale @ditmd

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, userKAMIL napisał:

Gdyby jaja się kurczyły na mrozie jak w RDR2 to byłoby coś. XD

A jak zachowują się i reagują NPCty w RDR2, a jak w Outlaws? Para z nozdrzy to tylko prosty efekt dymu, już te jaja konia wymagają więcej zachodu :E 
W tym niedbałym głębku kodu zwierzęta nie reagują nawet na wjazd w nie ścigaczem, a zderzenia z innymi pojazdami również są komiczne. Granaty NPCtów nawet nie przestraszą, a reakcje przeciwników w otwartych lokacjach są dość komiczne, nie mówiąc o nierównym zachowaniu przeciwników podczas twojego skradania.

Tak ja pisałem, ładna makieta z niedokończonym projektem rozgrywki lub brakiem kompetencji do stworzenia takiego. 

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z której strony nie spojrzeć, ta gra to takie drewno, że aż zęby bolą. 

• Like 1
  • Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anu wina graczy, że nie doceniają tej super jakości :E

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy tutaj problemem nie jest tez silnik ? Nie gralem w Division zbytnio to ciezko mi porownac co da sie w nim zrobic.

Tytul filmiku okresla to jako downgrade, tyle ze mialo by to sens jakby bylo porownywane w jednej serii gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, kadajo napisał:

Powiem ci ze ja nie przestane grac bo za bardzo to lubię, ale na pewno nie będę grał w nowe gry jak tak maja wyglądać, tak jak przestałem ogladac kino "nowej ery" pomimo ze jestem kinomaniakiem i uwielbiam film bardziej niż gry.

I dlatego mam sporo gier starszych nie ograne wiec nowości mogą u mnie przechodzić bokiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj jak zasiadłem tak nad ranem skończyłem. Dotarłem do tej jungli i pięknie tu jest! Chcecie to narzekajcie ja tam bawię się świetnie.

9GcSGqa.jpeg 

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi