Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Adi-C

S.T.A.L.K.E.R. 2

Rekomendowane odpowiedzi

:E 

• Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre kupiszcze się zapowiada :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęście jak widać to stary testowy build, na pewno to jest już od dawna nieaktualne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest film z tego buildu developerskiego który wyciekł ponad rok temu, napisane jest że wersja 0.3.0 i takie filmiki wtedy latały po internecie zanim je poblokowali.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miejmy nadzieję, ze te aktorzy bardziej wczują się w rolę, bo teraz zero emocji, jakby byli w innym pokoju i te powtarzające sie kwestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, caleb59 napisał:

Na szczęście jak widać to stary testowy build, na pewno to jest już od dawna nieaktualne.

Taaaaak z pewnością, ja się zdziwię jak ta gra wyjdzie w ciągu dwóch lat. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podziwiam optymizm ale tam się pewnie wiele nie zmieni, może jedynie uda się trochę przypudrować drętwotę

48 minut temu, @lek napisał:

Miejmy nadzieję, ze te aktorzy bardziej wczują się w rolę

Brzmi jak generator text to speech ale nawet głupie AI z internetu zrobiłoby to kilka razy lepiej

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na Summer Game Fest nie pokaza gameplay tzn, ze wrzesien napewno odpada :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, Wu70 napisał:

Brzmi jak generator text to speech ale nawet głupie AI z internetu zrobiłoby to kilka razy lepiej

To jest build developerski sprzed co najmniej roku, a wszystkie kwestie brzmią jakby wypowiadał je ten sam człowiek, więc chyba dość oczywiste że to są placeholdery?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież napisałem że brzmi jak generator, chyba nie spodziewasz się go w finalnej wersji?

Nagrania audio to akurat najmniejszy problem tego nagrania bo to akurat łatwo zmienić 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda dość ciekawie może jednak dowiozą na 5 - tego września.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj fajnie to wygląda, Rostok jest, nibyolbrzym jest, klimat jest, też mam na dzieje że dowiozą, Sidorowicz ma syna murzyna dziwne. :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Stjepan666 napisał:

Sidorowicz ma syna murzyna dziwne. :E 

Skutki promieniowania 🤣

• Haha 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anomalie wyglądają kozacko ale martwi mnie mechanika strzelania. Jakoś za bardzo wygładzona się wydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego murzyna, gość tylko wpadł do beczki z samoopalaczem, jak plądrował opuszczoną drogerię w poszukiwaniu lootu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, nie do końca jestem przekonany. Stare Stalkery jasne dzisiaj są już brzydkie, ale mają taką stylistykę, że czuło się klimat Zony. Tutaj tego nie czuję, miałem wrażenie jakbym oglądał jakieś CoD, zbyt sterylna jakaś ta gra. Czegoś mi tu brakuje. 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz czego Ci brakuje? Tego, ze byles 18 lat mlodszy i na tamte czasy to bylo cos nowego, potem przerobiles 20 podobnych gier i dlatego dwojka juz CIe tak nie jara. 

• Like 3
  • Upvote 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie. Ze dwa lata temu ogrywałem Zew Prypeci bez żadnych modyfikacji upiększających i pomimo widocznego już wieku grało mi się świetnie, czuć Zonę. Może po prostu to przez konstrukcję nowego zwiastunu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graficznie ok, ale w Stalkerze chodzi o klimat. Zobaczymy jak wyjdzie, o ile wyjdzie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra bedzie do sprawdzenia w GP za grosze, wiec wystarczy poczekac, sprawdzic czy "klimat" pasuje i tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu w GP? To raczej nie ma co oczekiwać efektu WoW xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czego oni nie pchają do GP? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Gra będzie też na gogu więc day1 pojawi się lewizna latająca po internecie i to na legalu bez żadnych witaminek.

Ogólnie osobiście po zobaczeniu tego materiału mam lepsze odczucia, wcześniej zastanawiałem się jak to będzie wyglądało podczas normalnego gameplay'u i na szczęście pokazali kilka ujęć - nie jest źle. Nie nastawiajmy się za to na przełom czy cuda na kiju bo swój wiek i doświadczenia już mamy i na pewno nie będzie efektu "WOW" jaki towarzyszył lata temu przy trylogii. W dzisiejszych realiach liczę po prostu na dobrą grę z jak najmniejszą ilością błędów, reszta to ekstra dodatek - ktoś powie, że mam małe wymagania - ja odpowiem, że weryfikuję je pod dzisiejszy gamedev i po prostu z biegiem lat nauczyłem się nie wsiadać do żadnego hype train.

Edytowane przez caleb59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po obejrzeniu materiału stwierdzam - będzie grane!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi