Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Jaycob

Star Wars: Outlaws | PC | XS | PS

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.07.2024 o 16:52, azgan napisał:

😉Tutaj jest to pierwszy Star Wars w otwartym świecie i nowe IP więc nie trochę musieli się przy tym napracować 😁. Tak czy siak oczekiwań nie ma wielkich i chyba wszyscy wiemy czego można się spodziewać 😜.

Reskina FC 🙂 

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@AndrzejTrg którego bo chyba nie grałem :szczerbaty:😉?

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Każdego powyżej nr.2 🙂

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak FC3 to może będzie fajne...

😀

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnia przygoda się zapowiada w zachowanym klimacie wszystko na to wskazuje, czekam
image-asset.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mi się to w ogóle nie podoba. Słaba mimika w przerywnikach, koło horizona to to nawet nie stało. Strzelanie jakieś pui, piu, piu, nie czuć feeling, wybuchy jak w erze ps3. Na dobrą fabułę też nie ma co liczyć, bo kiedy ostatnio ubisoft taką stworzył Chyba w AC black flag 10 lat temu.

Edytowane przez tomekpcl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, tomekpcl napisał:

Na dobrą fabułę też nie ma co liczyć, bo kiedy ostatnio ubisoft taką stworzył/ Chyba w AC black flag.

To znaczy że pewniak że nie mogą zaskoczyc i ze bedzie dupa nie fabuła, eh :D  ME jako studio z tego co widzę robili mało gier więc ja np jeżeli chodzi o fabule to nie wiem czego sie spodziewac i jak góra z ubisoftu będzie na to wpływać, bo w ich diviosionach to raczej fabuły za bardzo nie ma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Robili avatara... i nie polecam, najgorzej wydane 300zł na grę w moim życiu.

Edytowane przez tomekpcl
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Pytanie po co 300zł wydawałeś. :E Gra latała w formie kluczy w promocji AMD i była do wyrwania za zdecydowanie mniejsze pieniądze.

Edytowane przez caleb59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, tomekpcl napisał:

Robili avatara... i nie polecam, najgorzej wydane 300zł na grę w moim życiu.

a pograłem z 10 godzin w abo, no 3 stowek bym nie wydał :E ale avatar ogolnie to nuda i mdła historia i od poczatku ten projekt wyglądał jak " co po co i dla kogo", dwójki z filmów nawet nie obejrzalem, tutaj jednak mowimy o, zaryzykowałbym stwierdzenie, troszeczkę ważniejszej marce :D  dlatego uważam iż jest większa szansa że będzie git, rozmachu z Mass Effecta sie nie spodziewam :E

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żebym narzekał ale widać spory downgorad. Jazda tym pojazdem to grafa jak z ps3 na tej pustyni.

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6:20 jakie wybuchy taka gra... Tutaj mowa o ps3 , ale wybuch to jest poziom ps2

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.07.2024 o 16:29, dawidoxx napisał:

Tak tu niektórzy psiocza na ubi zawsze a  preordery brane na kilka miechów do przodu :E

A na premierę i tak nie zagrają albo albo serwery padną, albo gra będzie festiwalem bugów XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze materiały naprawdę miałem wow! To co tu pokazali i człowiek myśli WTF!? 🤦‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reklamują grę jakąś nudną misją fedexową, no i jeszcze ten hud, WTF przecież tam prawie nic nie widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
5 godzin temu, lpcl napisał:

Nie żebym narzekał ale widać spory downgorad. Jazda tym pojazdem to grafa jak z ps3 na tej pustyni.

Star Wars Outlaws zaliczył „ogromny downgrade”? Gracze atakują Ubisoft za najnowszy gameplay (ppe.pl)

Nowy gameplay ze Star Wars: Outlaws zaniepokoił graczy. Premiera wkrótce, więc ich obawy nie dziwią (gry-online.pl)

Te wybuchy to jest poziom PS3.

774614470_291.jpg

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
  • Haha 1
  • Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic, kasę wydam raczej na stalkera 2 który premiera ma 5 dni później.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, tomekpcl napisał:

No nic, kasę wydam raczej na stalkera 2 który premiera ma 5 dni później.

To się jeszcze okaże :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Element Wojny napisał:

Jak to oglądałem to wybuchy mi się od razu skojarzyły z MGS4. 

A wąchałem się na pre order tej gry, dobrze że pojawil się ten gameplay bo się już od wąchałem i poczekam ze dwa lata, aż będzie w takiej promocji jak FC6 teraz za 19,99:szczerbaty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda. W wielu komentarzach sporo racji. A tak ładnie mi stał na tę grę.  :(

Tylko na małpę pozostało czekać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ubi juz sie dawno skonczylo, jeszcze jako tako potrafia klepac Asasyny ale nowe marki im nie wychodza, Avatar to klapa, tu tez tak bedzie. A te klucze co dodaja do cpu Intela to nie powinny kosztowac max jak 50zl :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu rozczarowanie? :E ;)

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Od razu widać było, że wyglądało to za dobrze na tym starym pokazie ale przy tym jedi survivor to jak next gen.

21 minut temu, Godlike_(UT) napisał:

Jak to oglądałem to wybuchy mi się od razu skojarzyły z MGS4. 

A wąchałem się na pre order tej gry, dobrze że pojawil się ten gameplay bo się już od wąchałem i poczekam ze dwa lata, aż będzie w takiej promocji jak FC6 teraz za 19,99:szczerbaty:

1 godzinę temu, Element Wojny napisał:

774614470_291.jpg

images-11.jpeg

Edytowane przez lpcl
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi