Dobra wiadomość dla wszystkich pasjonatów gier! Firma Logitech, znana z produkcji wysokiej jakości akcesoriów gamingowych, ogłosiła premierę swoich najnowszych słuchawek dla zawodowych graczy 👉 bit.ly/Logitech-G-PRO-X2-LIGHTSPEED. To kolejny krok naprzód w dziedzinie doskonałego dźwięku i komfortu podczas rozgrywki.
✅ Zmniejszona liczba zakłóceń.
✅ Do 50 godzin gry na jednym ładowaniu z bezprzewodowym systemem.
✅ Wielowymiarowy dźwięk przestrzenny.
✅ Mikrofon kardioidalny 6mm.
✅ Komfortowa konstrukcja PRO, wykonana przy udziale zawodowych graczy.
Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED zostały zaprojektowane, aby spełnić oczekiwania najbardziej wymagających graczy. Wyposażone w zaawansowane technologie i innowacyjne rozwiązania, te słuchawki zapewniają niezrównaną jakość dźwięku i niezbędne narzędzie do osiągania sukcesu w profesjonalnym gamingu.
Jeśli jesteś profesjonalnym graczem lub po prostu kochasz gaming i chcesz wprowadzić swoje doświadczenie na wyższy poziom, te słuchawki mogą być idealnym dodatkiem do Twojego zestawu gamingowego. Przekonaj się sam i doświadcz doskonałego dźwięku. 🔝🎧
Nigdy nie zrozumiem ludzi kupujących procesor z literka K i płytę B...
U mnie na Z690 zszedłem z napięciem do 1.15V i temperatury mam w CinebenchR23 około 65C, bez straty wydajności, trzyma stałe 5,1/3.9. PL wychodzi jakieś 145W
Gdyby producenci płyt sie dostosowali do zaleceń Intela to PL1 powinien byc 125W przy pełnej wydajności. Nie rozumiem jak i5 może pobierać ponad 200W ... i9 jeszcze bym przełknął
Pod gry wystarczy 7800X3D, dopłata do 7950X3D tu sensu nie ma, a jużna pewno nie w 4K.
RAM celuj 6000 MHz, wtedy pracuje 1:1 z kontrolerem, z jak najniższym CL.
Reszta generalnie spoko, zasilacz można rozważyć taniej https://www.x-kom.pl/p/1126961-zasilacz-do-komputera-montech-titan-1200w-80-plus-gold.html - zbiera świetne recki i jest chwalony także za kulturę pracy.
GPU masz dużo dobrych modeli, poluj na coś w dobrej cenie bo co jakiś czas są ciekawe promki.