Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

@voltqPowiem tak bo późna pora:to jest kpina
Oj tam co do posła to niech sobie mówi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Killer85 napisał:

Pajac nie pajac(po co od razu obrażać?)...czy to źle ze coś jednak "robi" ?

Ale co robi oprócz chryi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to jak szukać dziury w całym... 

Nic nie robi to źle 

Robi coś też źle 

Wnioski wyciągnijcie sami 

Dobranoc 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@hubio

Dobrze załóżmy że masz racje i pandemia jest prawdziwa , przecież ten wirus nie zniknął i trwa nadal tu i teraz w 2024roku a szczepienia nie wyeliminowały wirusa bo po pierwsze "eksperci" sami przyznali ze nawet jak zaszczepi się 100% populacji to wirus nadal będzie groźny , na początku twierdzili  jak to powiedział Prof. Horban: Zaszczepieni na Covid-19 nie będą zarażali, bo nie będą zakażeni  , później mówili non stop coś innego na końcu stwierdzili że tylko łagodniej będzie się przechodzić jeżeli się zaszczepisz , po drugie Jak dotąd (czyli do 18 września 2023), 1 dawkę szczepionki przyjęło 22 877 161 Polaków, z czego 2 dawki 19 760 134 osoby. Ile procent Polaków zaszczepiło się na COVID-19 w pełni? Na dzień 18 września 2023 liczba osób zaszczepionych w pełni wynosi 22 649 045, co stanowi ok. 61% całej populacji w naszym kraju takie statystyki podaje Ministerstwo Zdrowia wiec 60% zaszczepieni a 40% niezaszczepiani to na logikę wirus powinien szaleć w Polsce ,  już pomijam Ukraińców którzy wjechali w liczbie kilku milionów a którzy mają mniejszy % zaszczepienia na covid, po trzecie  dlaczego nie chodzimy dalej w maseczkach i nie zachowujemy tych wszystkich obostrzeń 1,5m odstępu , dezynfekcja rąk , zamknięte kina które nie są potrzebne do życia itd które były zanim Putin zakończył pandemie najeżdżając Ukrainę , przecież wirus nadal jest groźny i zabójczy , ja maski nie nosiłem ( ale nosiłem ja ze sobą bo jak ktoś mnie poprosił np w kolejce żebym założył to zakładałem żeby ta osoba nie zeszła na zawał z powodu strachu przed tym że stoję obok niej bez maseczki ) nawet przyjąłem z tego powodu kilka pouczeń i mandatów po 20zl i nadal nie  zachowywałem tych odstępów i noszenia maseczki , ręce myje i dezynfekuje od dziecka bo tak mnie rodzice nauczyli , jakbym miał się tak wszystkiego bać to z domu nie można wyjść bez kasku bo ci dachówka może spaść z dachu i cię zabije , pytanie chodzisz w kasku cały czas ? , nie wiem co za chorobę miałeś nie jestem lekarzem i nie wiem jak się leczyłeś i po jakim czasie od wystąpienia objawów ale jak ja usłyszałem od lekarza że jak ktoś ma gorączkę i ból gardła  to ma się obserwować przez 2 tygodnie to myślałem ze to jakiś żart przeciez kazdy rozumny czlowiek wie ze jak nie zaczniesz leczyć gardła to choroba się rozwinie i pójdzie ci na oskrzela potem na płuca a potem zgon , co więcej taki przekaz był w telewizji i ludzie się w większości do niego stosowali co tym bardziej mnie zdumiało stąd też może te nadmiarowe zgony, ja oczywiście zrobiłem po swojemu jak zawsze i na objawy typowo covidowe wziąłem antybiotyk niejaki Clindamycin który miał nie działać na wirusy i o dziwo wbrew temu co mówili "eksperci" wyzdrowiałem wstępnie w 2-3 dni a po koło 5-6 już normalnie do pracy wróciłem nie pamiętam w tej chwili dokładnie.Na zwykły chłopski prosty rozum ta teoria o wielkiej pandemii covid nie trzyma się kupy bo nie ma w niej logiki i konsekwencji , podejrzewam że nawet ty nie chodzisz już w masce nie zachowujesz 1.5 metra odstępu i dalej się nie szczepisz przeciw covid chociaż powinieneś przyjmując twój tok rozumowania.

Miedzy innymi zasługa tej urojonej pandemii jest taka że dużo ludzi straciło zaufanie do szczepień i nie chcą się szczepić na prawdziwie groźne i zabójcze choroby jak np gruźlice która jest chorobą o śmiertelności na poziomie 80% jeżeli przyjmiemy że wszyscy są niezaszczepieni przeciw gruźlicy , jak tak dalej pójdzie i ludzie nie będą się szczepić na te realne choroby to one powrócą , one magicznie nie zniknęły nadal są tylko szczepienia wyeliminowały zachorowania ludzi i wtedy zobaczysz jak wybije masowo populacje będą leżeć naprawdę na chodnikach i nie będzie komu ich zabierać

@Killer85

dobrze ze cos robi tylko po co śmieci papierosami ,używa wulgaryzmów i czepia się zwykłych pionków którzy wykonują swoja prace , powinien uderzać do komendanta , prezesa , właściciela itd 

W trakcie protestu doszło do incydentu, który dodatkowo oburzył rolników. Do namiotu z jedzeniem weszły dwie przedstawicielki sanepidu, które chciały skontrolować żywność, którą spożywali protestujący.

Kiedy do środka weszli dziennikarze, kobiety nagle odstąpiły od kontroli. Zdaniem rolników była to forma represji, która ma ich zniechęcić do blokad dróg. - Proszę zobaczyć, sanepid wysiada z samochodu Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad. Co to ma być? To jakaś kpina. Zamiast do nas, niech pojadą zobaczyć, co jest w pociągach, jakie zboże wjeżdża do Polski z Ukrainy, albo niech sprawdzą co jest w ciężarówkach - oburza się Stanisław Babiec, protestujący.

Kolejne ośmieszenie Rzeczpospolitej Przyjaciół Polin , jak już robiły ta kontrole to powinny zrobić do końca a tu wpada dziennikarz i ona uciekają xD idiotyzm goni idiotyzm w Polin

Edytowane przez voltq
  • Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
55 minut temu, Killer85 napisał:

Nie ma to jak szukać dziury w całym... 

Nic nie robi to źle 

Robi coś też źle 

Ale można robić coś z głową a nie jedynie pod publiczkę wyżywając się na ludziach, którzy nie mają uprawnień by mu udzielać informacji jakich oczekuje. Skoro to transport PKP Cargo niech idzie do administracji PKP Cargo. Jeżeli to transport innej spółki niech idzie do zarządcy tego odcinka kolei i zażąda informacji czyj ten transport jest lub na czyje zlecenie i uda się do nich.

Przecież to logiczne i proste, ale lepiej robić cyrk tylko po to, żeby tacy jak Ty mieli wrażenie że coś robią.

@voltq jakbyś wyszedł spod kamienia albo z bańki informacyjnej to byś wiedział, że ludzie dalej chorują, tylko ostatnie warianty nie mają już tak ostrego przebiegu, bo są kolejną chorobą głównie górnych dróg oddechowych, z ryzykiem przekształcenia w zapalenie płuc. Natomiast nawet po łagodnym przebiegu zostawiają po sobie dalej poważne powikłania jak np. utrata wydolności oddechowej, co za tym idzie utrata pewnej sprawności/kondycji, zwłóknienia w płucach, zaburzenia pamięci, problemy z koncentracją itp.

Widzisz, tak chwalisz Brauna, a teraz jak wiesz jakie są jego poglądy dalej wierzysz w to co Ci wmówiono czyli pseudopandemia, czy że to wręcz spisek. Tylko właśnie, w świetle jego poglądów nie świta Ci, że może właśnie komuś zależy żebyś tak myślał, bo ma w tym interes? Nie to że całe ruchy antyszczepionkowe mają mocne korzenie ze wschodu. No ale niee, bo przy zerowym stanie wiedzy dotyczącej wirusów i działania szczepionek łykasz po prostu tępą propagandę. Antybiotyk mógł ci co najwyżej pomóc na wtórne zakażenie bakteryjne, które potrafi towarzyszyć chorobom wirusowym.

Było dużo głupich decyzji w tym czasie, ale negowanie, że w ogóle nic się nie działo bo wszystko to wina błędnych decyzji jest totalnie niepoważne.

Edit: i zaznaczam od razu że nie będę kontynuował tego wątku, bo raz że to bezcelowe a dwa już nie raz tematy i posty o tym leciały wraz z "nagrodami". Celem było jedynie zwrócenie uwagi że problem dalej występuje, tylko ma obecnie inną skalę i charakter, a także na to by zastanowić się czasem skąd napływają pewne nurty poglądowe.

Edytowane przez LeBomB
  • Upvote 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@LeBomB ludzie chorują na wiele chorób i wiele chorób pozostawia powikłania czy z tego powodu mamy robić histerie jakieś lockdowny , maseczki itd? , powinniśmy chodzić w kaskach ? przecież może ci dachówka na głowę spaść i cię zabić , czy ktoś w telewizji nadaje codziennie podstawowa ważna rzecz żeby myć i dezynfekować ręce ? niestety nie bo to nie przyniesie zysku finansowego

Kieruje się swoim rozumem a nie tym co powiedział Braun , dodatkowo wielokrotnie krytykowałem Brauna za jego rozne wybryki i odchylenie katolickie ale jak zawsze jak ktoś napisze cos pozytywnego o kimś to już musi być jego fanatykiem i zgadzać się ze wszystkim co robi , co się z wami ludzie porobiło proszę używajcie rozumu ,  staram się analizować dostępne informację z wielu źródeł ,  jak również przekonałem się empirycznie na swoim przypadku zachorowania na covid ( miałem pozytywny test ) ,  o dziwo wyleczyłem się czymś co miało nie zadziałać na tego "wirusa" nie obserwowałem się dwa tygodnie jak zalecali w telewizji bo uznałem to za przejaw totalnego debilizmu, nie wiem czy to był spisek czy chodziło jedynie o to co zawsze bo jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o pieniądze 

No właśnie ta urojona pandemia covid bo koronawirusy są znane chyba od 1973 roku czytałem o tym w książce medycznej jak znajdę ja to zrobię ci zdjęcie i wrzucę tutaj  o koronowirusach , tym ruchom antyszczepionkowym pomogła ta pseudo pandemia, cześć ludzi nie chce się szczepić na realnie groźne choroby jak gruźlica bo wykiwali ich z tymi szczepieniami na covid zmieniając co chwile narracje na początku szczepienie miało ochraniać przed zachorowaniem a skończyło się na tym że ludzie zaszczepieni umierali na covid , znam co najmniej taki jeden przypadek był to mój znajomy , dodatkowo według oficjalnych danych ministerstwa zdrowia umierało więcej zaszczepionych na covid niż niezaszczepionych

Nie rozumiem dlaczego ludzie tacy jak ty uważają ze jak ktoś jest przeciwny jednej szczepionce to jest od razu antyszczepionkowcem , zaprzeczam temu jestem zwolennikiem szczepień ale nie na covid , co więcej wg mnie powinien być utworzony specjalny fundusz gwarancyjny który wypłacał by jakieś świadczenie pieniężne dla rodziców i dziecka , później po 18 roku życia dla tego dorosłego które po obowiązkowym szczepieniu na realnie groźne choroby jak np gruźlica dostały by jakiś powikłań , wstrząsów itd i miało by to wpływ na ich dalsze życie .

Po twoim poście wnioskuje ze to właśnie tobie wbili propagandę w głowę i szufladkujesz innych ludzi na podstawie przekazu telewizyjnego , proszę używaj swojego rozumu

I wiem już z góry ze odbierzesz to personalnie jako atak na twoja osobe , zaręczam że nie jest to atak personalny i nie chce wchodzić w żadne przepychanki , jedynie logiczna rozumna dyskusja do tego zostały powołane fora

Edytowane przez voltq
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@voltqGdybyś nie używał nomenklatury rodem z antyszczepionkowej i foliarskiej propagandy to może bym podszedł inaczej. A w przypadku Twojego chwalenia Brauna odniosłem się do konkretnego zakresu działań, więc nie dodawaj sobie do tego nie wiadomo czego.

A przy czymś co dotyczy ogółu społeczeństwa kierowanie się zasadą "u mnie działa" jest przejawem egoizmu i w sumie nie ważne jakiego tematu takie podejście dotyczy.

Edytowane przez LeBomB
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@LeBomB nie znam foliarskiej propagandy i nomenklatury antyszczepionkowej nie należę do żadnych ruchów fanatycznych tych organizacji , pochwaliłem jedynie to że cos robił w tej sprawie  jakieś inne informacje płynęły z tamtej strony niż jedyny słuszny przekaz na wszystkich kanałach telewizyjnych , napisze to ponownie ! według oficjalnych danych ministerstwa zdrowia umierało więcej zaszczepionych na covid niż niezaszczepionych ! , sprawdzałem to jakoś od początku może trochę później 2021 roku do początku 2022 roku na stronach rządowych gov , potem Rosja najechała Ukrainę i chyba przestali wrzucać te informacje bo przestawili wajchę na wojnę Rosji z Ukrainą

Odpisz proszę czy uważasz ze po zachorowaniu na chorobę siedzenie w domu i obserwowanie się przez dwa tygodnie jest mądrym i logicznym działaniem ? przecież to jest proszenie się o śmierć we własnym łóżku , chodząc ubranym na czarno w nocy po autostradzie masz pewnie mniejsza szanse że umrzesz 

https://wiadomosci.wp.pl/obrazal-holownie-atakowal-przeciwnikow-politycznych-po-zaplacila-mu-setki-tysiecy-zlotych-6997658320771968a?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=ttwp&utm_term=post&utm_content=wiadomosci

Kolejne potwierdzenie moich słów że PIS PO to dwie strony tej samej monety

Donald Tusk wspiera rolników ! , Donald Tusk ostro o Donaldzie Tusku , takie atrakcje tylko w Rzeczpospolitej przyjaciół Polin :D

Kabarety w Polin powstają najlepsze na ziemi , my powinniśmy eksportować dokumentalne filmy komediowe

Dodatkowo w sprawie covid :D , mistrzowie

1.jpg

ciekawe czemu nikt nie wrzucił tego zdjęcia na "mainstreamowych mediach" tylko wszyscy wrzucają to z Putinem żeby zrobił porządek na Ukrainie , przypadek? czy celowe działanie?1.jpg

Polska oficjalnie republika bananowa i mówi to wicemarszałek sejmu , prezydent twierdzi ze żyjemy w Polin , czyli Rzeczpospolita Republika Bananowa przyjaciół Polin , nowa nazwa realna Polski

Edytowane przez voltq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
5 godzin temu, zdunzdun napisał:

😉

Według mnie zupełnie niepotrzebne to było. Takie odgryzanie i tak nic nie wnosi, ale ok rozumiem z punktu widzenia tego pozera. Kołodziejczak się lansuje na takiego groźnego dla Ukrainy, że niby tam tylko pytają, czy on będzie na rozmowach w sprawie rozwiązania problemu itp. Dla mnie to pozer jest, taki typowy krzykacz. 

Z jednej strony tak. Z drugiej zaś uważam, że taki "prostak" też jest czasem potrzebny żeby bez skrępowania powiedzieć to co wiele osób sądzi ale z różnych powodów trzymie buzie zamkniętą na kłódkę.

Odbiegając nieco od tematu o mowie nienawiści słów kilka ;)

https://wiadomosci.wp.pl/obrazal-holownie-atakowal-przeciwnikow-politycznych-po-zaplacila-mu-setki-tysiecy-zlotych-6997658320771968a

Edytowane przez Klakier1984

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
3 godziny temu, voltq napisał:

ciekawe czemu nikt nie wrzucił tego zdjęcia na "mainstreamowych mediach" tylko wszyscy wrzucają to z Putinem żeby zrobił porządek na Ukrainie , przypadek? czy celowe działanie?

Jak to czemu? Bo zdjęcie banneru z "Putinem" wywołuje negatywne emocje i jest mocno kontrowersyjne. Tutaj chyba nie ma co się rozwodzić nad tym i szukać sensacji bo zadziałały po prostu prawa natury. Mówiąc w skrócie sensacja i kontrowersyjne rzeczy dobrze się sprzedają.

Edytowane przez lokiju
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, TheMr. napisał:

Chyba grzyba jedynie dostaniesz a nie zdrową żywność :E Wszyscy walą tyle ile mogą bo urośnie szybciej, mniej problemów z grzybami, wirusami, zwierzętami co lubią podjeść. Rolnik 1-20 ha jedyne co wyprodukuje to wysokie koszty produkcji, dostanie KRUS, gminne dofinasowanie, i dofinansowanie z EU. I najlepsze że ma pewnie ziemie klasy V albo VI :E 

Wychowałem się na wsi na której mieszkałem 37lat i jestem synem rolnika, który miał te 9ha ziemii z której bez problemu dało się wyżyć. Żywność od ręki takich małych rolników jest tak jak napisałem , podkreślam "zdrowsza" a nie zdrowa, bo mali gracze nie walą takich ilości chemii, nawozów i pestycydów jak molochy rolnicze! Znajomy prowadzi gospodarkę ponad 100ha i na 1ha zużywa nawozów, oprysków, odżywek i wszelkiej chemii tyle ile mój tata zużywał w przeciągu 3-4lat na ten 1ha. I to co wali znajomy według niego i tak jest małą ilością w porównaniu do rolników mających po 500 czy 1000ha.

7 godzin temu, TheMr. napisał:

Mogę Ci pokazać rolnika co ma 10ha i ma John Deree za 2 mln :E 

+ 300ha w dzierżawie ;)

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lokiju czyli tak jak pisałem poprzednio gra na emocjach i zarabianie pieniędzy , a niektórzy tutaj wymyślają jakieś spiski a tu zazwyczaj chodzi po prostu o 💸 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, LeBomB napisał:

Przecież to logiczne i proste, ale lepiej robić cyrk tylko po to, żeby tacy jak Ty mieli wrażenie że coś robią.

Proste...albo Ty jak nic nic nie robią :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Klakier1984 napisał:

Odbiegając nieco od tematu o mowie nienawiści słów kilka ;)

No nieźle, a jak ja pytam tych trolli na fb gdzie można dostać taką fuchę to kończą temat :E

No trochę kompromitacja. Ciekawe czy temat będzie dłużej grillowany 😉.

Jeszcze co do upierania się przy swoim, że w znakomitej większości protestują duzi rolnicy, albo już raczej przedsiębiorcy pełną gębą. Dzisiaj z rana w TokFM był Paszyk i sam stwierdził, że protestują Ci mający 50/100/200ha, bo to właśnie ich najbardziej dotknęły ostatnie dwa lata. Nie chcę się już rozwodzić nad tematem, ale dalej będę podtrzymywał swoje zdanie 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, DjXbeat napisał:

Wychowałem się na wsi na której mieszkałem 37lat i jestem synem rolnika, który miał te 9ha ziemii z której bez problemu dało się wyżyć. Żywność od ręki takich małych rolników jest tak jak napisałem , podkreślam "zdrowsza" a nie zdrowa, bo mali gracze nie walą takich ilości chemii, nawozów i pestycydów jak molochy rolnicze! Znajomy prowadzi gospodarkę ponad 100ha i na 1ha zużywa nawozów, oprysków, odżywek i wszelkiej chemii tyle ile mój tata zużywał w przeciągu 3-4lat na ten 1ha. I to co wali znajomy według niego i tak jest małą ilością w porównaniu do rolników mających po 500 czy 1000ha.

Nie przekonasz :)  Ani do tego, że zboże ze wschodu jest pryskane syfem, który u nas od 20 lat jest zabroniony. Najwięcej do powiedzenia mają osoby, które wieś znają ze zdjęcia. Te najwięcej wiedzą czym się nawozi, czym pryska, jak się ceny kształtują i z czego to wynika. 

• Like 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ABW działa i przeszukuje kacapów:

1708505672650-jpeg.6750939

• Like 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i od tego ABW jest aby utulizowalo to towarzystwo. Naturalnie Grzesiu już się spłakał. 

• Like 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko się z tym nie zgodzić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Like 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybki sąd, skazanie na więzienie do jesieni. Jak straci jeden sezon aby obsiać i zebrać to spokornieje na przyszłość. A raty trzeba będzie spłacać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba najbardziej tym rolnikom nie pasuje zmiana rządu po prostu.

Aczkolwiek nie oszukujmy się... byłem całym sercem za nową Koalicją, ale póki co jestem rozczarowany dość mocno.

Oczywiście nie zagłosuję nagle na PiS albo KONFĘ, ale przyjdą kolejne wybory i nie będzie mi się chciało na nie iść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też raczej odpuszczam lokalne i do PE.

• Confused 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po dwóch miesiącach to można oceniać tak że hohohoh. Na razie jest dobrze, chociaż sprawa z Kamińskim i Wąsikiem co raz bardziej wygląda mi na przedstawienie by zaliczyć wsadzenie kogokolwiek do więzienia a Morawieckiego i reszty nie rusza :) 

Prawdziwe problemy zaczną się jak będą sami ustalać budżet na 2025. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi